Daan Ooms ecobouw bouwt energiezuinige woningen met natuurlijke materialen. Als totaal aannemer bouwen we de woning graag als geheel, van fundatie tot en met het stucwerk. Namelijk dan kunnen we zorgen voor een efficiënte bouw en kunnen we garant staan voor een kwalitatief eindproduct (de woning als geheel).

Met een gemotiveerd team staan we klaar om uw woonhuis te bouwen. 

Daan is vader van 4 en heeft van kinds af aan gebouwd, is begonnen met een emmer en heeft bouwen door het te doen geleerd. Daan heeft bouwmanagement gestudeerd aan de universiteit van Twente en monumentale kunst aan de kunstacademie.

Binnen Daan Ooms ecobouw wordt er graag verder geleerd. We doen bijvoorbeeld bedrijfscursussen metselen, linoleum leggen, tekenen met Archicad, luchtdicht bouwen, het ontwerpen van een ventilatiesysteem of een leergang zonnestroomsystemen. 

Naast in machines en materieel die het werk versnellen en verlichten wordt er voortdurend geïnvesteerd in innovatieve bouwtechnieken zoals het zelf ontwikkelen van een ecologisch gevelpaneel van bijvoorbeeld stro of kalkhennep.

Er is meer te vinden op: Facebook en Instagram

Photos and Images
Daan Ooms