Het team

Met een gemotiveerd team staan we klaar om uw woonhuis te bouwen.

Daan Ooms

Daan Ooms, eigenaar Daan Ooms ecobouw


Daan zorgt dat het loopt. "Wat we doen doen we graag goed en op een vriendelijke manier zodat je naast een prachtig resultaat ook terugkijkt op een leuk bouwproces."

Daan heeft het bouwbedrijf vanaf de grond opgebouwd. Hij heeft alle facetten van het bouwen zoals timmeren, stukadoren, het werken met natuurlijke materialen maar ook bijvoorbeeld zonnestroomsystemen of het maken van een thermische simulatie door het te doen geleerd. Hij heeft jarenlange ervaring als uitvoerder / bouwondernemer van grote renovaties en nieuwbouw. Daan is vader van 4, studeerde bouwmanagement aan de universiteit twente en monumentale kunst aan de kunstacademie.

Portret van Harrie Slump.

Harrie verzorgt het ontwerp en het tekenwerk.


Harrie Slump verzorgt als architect/bouwkundige vanuit Basis architectuur het ontwerp en tekenwerk. Daan en Harrie werken al jaren samen wat zorgt voor een efficiënt geheel van ontwerp en uitvoering.

-Foto-
Robert verzorgt als timmerman alle werkzaamheden die met hout te doen hebben, maar ook als de steiger gebouwd moet worden is hij er bij.

Mees

Mees Hehenkamp is architect in opleiding en loop een jaar mee in de uitvoerende bouw. 

Hennie Daams is allround medewerker

Herman installeert een cv ketel

Herman Busschers installeert een cv ketel aan


Herman van Busschers installatietechniek helpt ons regelmatig met allerlei installatiewerkzaamheden zoals het aanleggen van de water- en gasleidingen of het aansluiten van de vloerverwarming, cv, hybride warmte pomp of lucht water wisselaar.

Harm werkt een aardepin de grond in

Harm werkt een aardepin de grond in


Hoewel Harm van Schuring electronics gespecialiseerd is in het maken van elektronische instrumenten werken we met veel plezier samen bij het maken van de elektrische huisinstallaties, alarminstallaties en zonnestroomsystemen.

Afhankelijk van de benodigde capaciteit worden er ook derden ingehuurd.