Bouwbegeleiding bij de uitvoering

- Uitvoeringstechnieken
Ik heb jarenlange ervaring in de uitvoerende bouw. Ik weet van grof naar fijn hoe de lagen op elkaar aansluiten, welke verbinding wel werkt en welke niet maar ook hoe belangrijk de ene partij voor de volgende uitvoerende partij is (waar de risico's liggen). Ditzelfde geldt voor de keuze van een te gebruiken bouwmateriaal. Door het juiste materiaal te kiezen kan integraal een beter resultaat gehaald worden (efficiënter uitvoerbaar, langere levensduur, gezonder, mooier, beter ondersteunend aan het gewenste gedrag van de woning, etc). 

Ik neem je bij de hand zodat je gericht offertes aan kunt vragen, voorkom dat je in kuilen valt of voor de gek wordt gehouden en eventueel kun je ook delen zelf uitvoeren. Door mijn ervaring kan ik je direct vertellen bij wie je moet zijn en hoe je vaart kunt maken.

- Traditioneel en ecologisch bouwen
Ik heb kennis van de traditionele bouw en ben gespecialiseerd in ecologisch bouwen. Natuurlijke materialen vereisen meer ambacht en hebben een ander logistiek dan traditionele bouwmaterialen. In bepaalde delen van de bouw kun je beter geen natuurlijke materialen gebruiken waar deze op andere plekken juist wel tot hun rechtkomen.