Bouwbegeleiding voorkomt dat je achteraf zegt "hadden we het maar zo gedaan".

Bouwbegeleiding zorgt ervoor dat je architect levert wat jij verwacht.
Hoe gaan we dit bouwen? Wat zijn de voor- en nadelen van de gekozen bouwtechniek? Wat zijn de kosten van de gekozen bouwtechniek en levert het resultaat een langdurig genot én waardestijging op? Hoe grijpt deze laag in op de volgende laag. Is het (geheel) makkelijk uitvoerbaar? Zoveel vragen. Daan Ooms heeft jarenlange ervaring in alle bouwtechnieken. Als hoofdaannemer is hij verantwoordelijk voor de kosten én de efficiënte uitvoeringstechnieken.
Daarnaast is de Nederlandse bouw gefragmenteerd en gespecialiseerd. Gedurende de bouw werken verschillende partijen naast elkaar. Zo heb je te maken met een architect, aannemer en (een rits aan) onderaannemers, een constructeur, de gemeente en wellicht wil je zelf wel wat gaan doen.
Door die fragmentatie is het belangrijk dat je vooraf beseft (lees afgesproken hebt) wie waarvoor verantwoordelijk. Namelijk als er scheuren ontstaan wijzen de verschillende partijen naar elkaar. Daarnaast zul je niet de eerste zijn waarbij de verwachtingen niet overeenkomen met dat wat de ander gaat leveren en dat geldt voor alle partijen in de bouw vanaf ontwerp tot uitvoering.
Om dat in goede banen te leiden heb je iemand nodig met overzicht over de gehele bouw. Als het om een ecologische bouw gaat ook nog iemand met specifieke kennis én ervaring op dat gebied.
Bouwbegeleiding geeft controle, het bespaart (veel) kosten én stress. Willen jullie tijdens de bouw tijd houden voor het gezin, focus houden op je werk en met vertrouwen uitzien naar een mooi resultaat laat mij dan je bouw regelen.